molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 8 november 2011

Höstbad

Av molleomusse - 8 november 2011 20:35

Är det någon som har behov av flatthår(svart) så kan ni höra av er till mej. Jag har massor!!! Badade båda hundarna idag och tjosan vad mycket dom fäller...Jag har borstat och dammsugit dom(japp, dom älskar det) men det tar aldrig slut. Nakenflattar imorgon bitti???


Visst tränar vi i helgen!


Sarah, du har ju redan vunnit vadet så nu är det ingen bråska med lydndstart. Nya regler för nästa år har jag hört, säkert tar det ett par år att lära sej det..


//Anna


 
ANNONS
 
Annica

Annica

9 december 2011 09:00

Funderar klart kring foderbyte??? Nä tack, päls kan jag klara mig utan :)

http://www.ryegates.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se