molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 25 augusti 2011

ONT!!

Av molleomusse - 25 augusti 2011 16:29

Igår var jag hos doktorn igen. Var beredd på ett kort besök där vi bara skulle tala men det blev nackdrag istället. Helsicke vad ont det gjorde och jag blev svimmfärdig och mådde illa. Jag vet att jag måste delta i undersökningar om dom ska kunna åtgärda felet men nästa vecka är jag rejält nervös för. Det blir att tvinga sej dit...Jag får panik bara jag tänker på det, jag som jobbar inom sjukvården och anser att jag är ganska tålig. Fy, för att inte ha koll utan lämna sin hälsa åt någon annan. Tänk om dom misslyckas och drar av mej skallen!


Idag har jag varit trött men har inte haft jävulsk värk vilket jag trodde jag skulle få.  Imorgon är det andjakt och jag vill vara med! Även söndag är det jakt hela dagen. Jag blir ledsen om jag inte kan åka men det är bara att ta en dag i taget, antingen mår jag bra och kan åka eller så får jag stanna hemma. Det är så tråkigt att aldrig kunna planera för aktiviteter eller anmäla till dyra kurser. Jag SKA inte gnälla för det finns faktiskt dom som aldrig kan göra något. Många dagar är både värk och stressfria, åtminstonde så pass att jag tar mej själv ut i skogen. Det positiva är att läkarna faktiskt tror att jag kan bli helt bra igen så jag kanske kutar maraton och fjällvandrar nästa år, vem vet...


Hoppas alla får en toppenhelg!!!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Emma

26 augusti 2011 07:42

Vad kul att vi ska springa marathon tillsammans nästa år! ;) Jobbigt med läskiga behandlingar, håller tummarna för att det blir bra resultat av dem! Här hemma har halta Lotta, aka Zingo, blivit lite bättre och tycker att en repa runt huset och hoppande efter äpplen är precis vad tassen behöver... Jag håller inte riktigt med... Hoppas vi kan träna snart (ska bara jobba ytterligare en helg...)

 
happy new year 2018 sms

happy new year 2018 sms

14 december 2017 12:50

New Year Instagram inscriptions are likewise accessible to wishing another and prosperous New Year

http://harkandco.com/new-year-2018-instagram-image

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se