molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 2 augusti 2011

Kattunge hittad

Av molleomusse - 2 augusti 2011 13:11

Igår kväll ringde vår granne och sa att hon hittat en kattunge på vägkanten. Jag gick dit och kollade och jodå en liten kisseskrutt som var överlycklig över att ha fått sällskap. Vi letade efter kattmamman eller syskon men det fanns ingen mer. Tillslut så hade vi två allternativ, springa fort ifrån den och hoppas på att räven kommer eller att den snabbt blir påkörd, eller ta hem den. Vi satte upp en stor skyllt att vi tagit hand om kissen och tog med den så klart...Nu har vi hört med alla grannar innom rimligt avstånd om dom saknar en katt men inget napp. Återstår bara en grym sanning. Kisse är utsläng ur en bil, kisse är i förtvivlat behov av hjälp och saknar sin mamma. Kisse är van vid människor och van att vara inne och är inte hundrädd. Någon har alltså haft en kissen inne och pysslat med den och nu blev den till besvär, hur i helvete kan man bara slänga ut den ur bilen och dra???

Inatt har den varit hos grannen men dom har tre jakthundar och kan inte ha den kvar. Syrran kan ta hand om den och ha den i ladugården men troligtvis är den för liten för att bo ensam ute. Just nu är den hemma hos mej..

Molle som jag trodde skulle bita ihjäl den är än så länge helt betagen, kissen ligger under honom och försöker snutta. Så söt..

Musse är hysteriskt rädd och gömde sej inne i vardagsrummet från början. Jag har fått locka fram honom och matat med godis när han närmat sej katten. Fånigt men eftersom han är skraj så skulle han kunna bita ihjäl den av rent självförsvar. KnasMus!Jag gillar inte katter och vill INTE ha någon men jag har tillräkligt med moral för att inte svika den igen. Jag får tacka och buga till den som är ansvarig för att han såg till att jag fick semesterjobb jag inte bett om!


Helgen har varit skoj uppe i Åkersberga. Musse fick delta i wt och gjorde det jättebra men något galet är det med hans nos. Vi ska åka till veterinären och kolla, han rapar och snortar ibland och har svårt att äta torra saker. Åter wt så fick jag hjälpa honom på alla markeringarna för han var i rätt område utan att hitta dummien, jag visslade närsök tills han hittade dummien och det drog ner poängen. Molle fick bara starta i en ruta som "extrahund" walkupen. Han gjorde det så bra att jag resten av helgen grämde mej för att jag inte anmält honom. Han var inte ok när anmälan gick ut men jag hade ju kunnat anmäla och strykt honom istället! På lydnaden var han splittrad mellan löptikslukt och vilja leka lydnad. Trött säkert också. Ett andra pris eftersom han missade läggande under gång. Han kom trea med Hp i utställningens jaktklass.

Kul var det att träffa alla gamla och nya vänner och jag saknade dej HELENA!!


Nu är det jaktträning som gäller, på torsdag ska vi samträna vid sjön och sedan ska jag få fart på mej själv och anmäla honom till höstens prov. Inte idag men imorgon kanske...Jag hatar att tävla, nån som misstänkt det???Någon annan kanske kan planera starterna åt mej och posta anmälningarna?


Nu ska jag laga mat åt två hungriga grabbar!


Ha det!
 
ANNONS
 
Helena

Helena

2 augusti 2011 21:14

Och jag saknar DIG och Vilja saknar sin bror och jag hade gjort vad som helst för att det hade varit nu i helgen som det varit istället för dåå hade vi varit med och vi hade haft en riktigt rolig helg att se fram emot ;) Kanske en träningshelg på dina fina marker i höst? ;) Kram

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Helena

Helena

2 augusti 2011 21:16

Och Vilja hälsar att det är klart att brorsan skall ha en kissunge ;) Kissungar är så mysiga sååå!

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Emma

3 augusti 2011 16:16

Hur långt vill du åka för att starta på prov? Jag anmäler dig och Molle, bara säg till :) Jag följer gärna med som hejarklack också, men tyvärr jobbar jag många helger under hösten så vi får hoppas att proven går när jag är ledig. Ötergötlands prov är ju ett måste och där ska jag vara funktionär så hejarklacken är redan inbokad ;)Kram!

 
Sarah, Pippi & Wilda

Sarah, Pippi & Wilda

3 augusti 2011 20:20

Tack för en väääldigt rolig helg :) Instämmer med Emma, säg hur långt du vill åka så anmäler jag! ;)
Kram

http://flattar.wordpress.com

 
Shazam for windows

Shazam for windows

7 november 2017 09:51

Shazam is the most famous application, utilized by a large number of individuals consistently with a specific end goal to distinguish music’s

http://www.droidplus.net/shazam-for-pc-windows

 
Chromecast.com/setup

Chromecast.com/setup

13 december 2017 05:50

Chromecast Ultra is truly for the clients who have a 4K TV

http://creditprofilenumbers.com/setup-chromecast-a

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se