molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 14 juni 2011

dagen

Av molleomusse - 14 juni 2011 21:21

2km jogging, vila medans jag la ut 4 linjetagsmålomr. jogga 600 meter nerför en stupande backe. fotgående 10 minuter längs med en sjö, 2 linjetag åt Molle och sedan markeringar över gungfly till vattnet. fotgående tillbaka längs sjön och jogg uppför stupbacken. lite vila och sedan linjetag i 30 minuter, jogging 2km.

Intervallträning i 2 timmar utan några problem med Molles ben trots att dom fick en hel del att göra även igår. Tacksam matte..

Nu blir det vila med massage för Molle och BoT strumpa på inatt.

 
ANNONS
 
Sarah, Pippi & Wilda

Sarah, Pippi & Wilda

15 juni 2011 12:18

Härligt att det går bra med Molles ben! Verkar som jag får skicka tjejerna på bootcamp till dig, det skulle nog behövas för deras kondis ;)
Kram

http://flattar.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se