molleomussemilan

Alla inlägg under april 2011

Av molleomusse - 4 april 2011 20:33

Här står tiden stilla, att vänta på en operation som ska ske denna vecka är otroligt jobbigt. Det är ingen lätt sak att försöka vara lugn och stötta när man själv är orolig.

Min rygg har blivit bra av rena förskräckelsen. Helt otroligt, jag är mycket bättre! Kanske är det sjukgymnastiken som börjar göra verkan, det är bara att vänta och se. Just nu är det prio 10..


Vår nya bekantskap Ester är skitsöt. Hon mördade en goseorm idag, morrade och blev riktigt ilsken på "ormen". Hon hänger i allt hon får tag i och är helt övertygad om att hon är en stoooor hund. Hon har fått tillsägelse att inte sno andras mat och det budskapet gick hem så lite självinsikt har hon. Lite..


Molle fortsätter att vara halt ibland och stel i ryggen ibland. Han har börjat gå i passgång oftare och gör galoppombyten med bakbenen. Jag ska försöka få ett träningsprogram för honom för att stärka ryggen och kanske börja med simträning.


Ha det bra!!

ANNONS
Av molleomusse - 3 april 2011 17:43

..men vi har vänner som inte gör det. Tråkigt...


Har precis varit och träffat Ester, Ester är tio veckor och en dvärgsnofser. Svart med lite vita fläckar under hakan. Hon fick träffa våra grabbar och skrek bara dom slickade på henne. Tror nog att Ester snart kan styra och ställa med dom som hon behagar....Taxen Fia var inte tillfrågad om att bli storasyster utan Ester kom som en chock , Ester bits i öronen på Fia och morrar åt henne. Mycket bättre om Ester kunde följa med oss hem tyckte Fia. . Fröken Ester och taxen Fia kommer säkert visa sej bli en utmaning för bröderna Flat, det blir till att krypa fram med ett inställsamt leende och räkna med att bli satt på plats. Och akta noga vart man sätter fötterna och inte vifta med svansen för råkar man komma i närheten av tjejerna så skriker dom i falsett så man blir livrädd...Fia är en glad och trevlig tax men Molle har snubblat över henne en gång så hon är lite försiktig efter det. Ester har nog aldrig träffat stora hundar förut men hon kommer säkert snart räkna ut att storleken inte spelar någon roll..

ANNONS
Av molleomusse - 3 april 2011 13:13

I dagarna har jag fått det bekräftat, livet går inte att planera och bestämma över. Saker kan hända otroligt fort och det vänder upp och ner på tillvaron. Varför vi envisas med att stressa runt och strunta att njuta av stunden är så himla korkat. Vi vet ju alla att saker kan hända och då är det försent. Frågan är om inte djurens förmåga att leva i nuet är att föredra. Så underbart att vara flatägare för är det någon varelse som verkligen kan konsten att vara positiv och njuta av stunden så är det ju dom.

Nu ska jag ta en promenad på flatvis, först en trevlig förväntan på att vi ska gå ut. Glädje. Sedan är det härligt att gå över fältet och njuta av att kunna röra sej. Därefter en sväng förbi bäcken och kolla att allt vatten rinner som det ska under bron, kasta lite pinnar och se dom virvla iväg och stampa lite på den is som ligger kvar. Sedan ska jag höra på fågelsången och kolla in vårtecken, kanske det finns tussilago någonstans? Sista biten ska vi traska i grupp och komma hem trötta och nöjda, ta en fika och vila oss.


Hallå alla vänner som läser det här. Njut av livet idag. Se till att det inte blir försent för något du verkligen vill göra. Ta inte så allvarligt på saker, skitprat eller annat tjafs. Oroa dej inte så mycket, saker brukar ordna sej på ett eller annat vis. Peppa träningskompisar och njut av deras framgång även om du misslyckats. Vad gör det? Oftast blir det en ny chans för dej. Går det bra så njut av ressultatet, helhjärtat och ta vara på grattisropen du hör omkring dej. Det är dina vänner som sett dej kämpa och njuter av din framgång! Ha gärna en långsiktig plan men glöm inte dom små dagliga framgångarna, bakslagen betyder bara att du får erfarenhet...


Stor kram till ALLA!!!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se