molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 21 april 2011

Vi ses ikväll!!

Av molleomusse - 21 april 2011 20:51

Jag drar nog iväg snart, vill inte missa festen!Idag vaknade jag vid fem av att Johan visslade och ropade utanför huset. Han stängde dörren och gick sedan och muttrade högt om hundar som smiter iväg så fort dom får chansen. Blabla, jäkla hund bara för han inte får hänga med på promenader. Visslingar igen, stänger dörren och blabla. Jag låg en stund och funderade på om jag skulle gå upp för att se var MIN hund tagit vägen.

Då hör jag Johan gå in i köket och säger-Men Molle står du på altanen och vill in? Har du stått där hela tiden?

JAG visste det! Mattes duktiga plutt fick stå och vänta på att bli insläppt, där stod han som en lydig hund medans husse visslade på fel sida av huset. Husse fattar ingenting.

  Änglalikt väluppfostrad, mattes hund!


5 sekunder senare så var den väluppfostrade hunden vid min säng och tyvärr lyckades jag inte lura honom att jag sov.  Jag fick höra på när han berättade om hur korkad husse är  och hur trevligt det var att jag var vaken. Molle pratar högt och med inlevelse, en blandning mellan ylande och barnjoller, Det går inte att somna med det ljudet jämte sängen. dödstrött var jag och orkade inte köra ut honom. Nu sover vi Molle, snälla...

  Har du hört vad husse är knasig, matte hör du mej?


Till slut somnade jag om och då ringde väckarklockan förstås, jag sätter ner fötterna och reser mej och snavar över ett antal flatben..  Det är trång mellan min säng och väggen och jag flög över Molle och hamnde på elementet och slog mej nåt grymt. Molle tykte det var en trevlig överaskning att jag ville leka och ställde sej brevid mej och trykte upp ett äckligt gosedjur i ansiktet på mej. Katten Gustav som tillbringat större delen av vintern utomhus och nu blivit inburen igen. Naturligtvis samtidigt som jag fick höra en ny monolog. Jag svarade med ett antal svordommar om en  hund som borde sova i köket i sin korg istället för att åla sej in under min säng.

  Musse tycker det är lugnast att sova i köket....


En halvtimma senare så kommer jag ut från badrummet och hittar herr Moll sovandes vid sängen igen. Han kollade upp på mej och gäspade och "sa"- matte det har varit en mysig morgon men nu vill jag faktiskt sova en stund. Det är så himla gottigt att somna om en stund på morgonen. Åk och jobba du så ligger jag här o myser tills du kommer hem på lunch.

  Trötter..


UNDERBAR morgon, kunde inte ha blivit mye bättre. Inget morgonkaffe hade jag hemma heller...


  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se