molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 12 april 2011

Skogen hela månaden

Av molleomusse - 12 april 2011 21:20

Idag möte med doktor och arbetsgivare. Dom var överens om att jag måste stanna hemma längre för att ladda min energiresserv men jag anser att jag är fulladdad. En ergonom ska kolla min arbetsplats och göra förändringar där det behövs vilket känns himla bra. Jag får gå ner i arbetstid och jag har en arbetsgivare som vill ha mej kvar.  Det är en himla fördel att ha stöd från arbetet, så mycket sämre om dom ville få mej omplacerad och borttrollad. Sånt händer ju andra...

Budskapet idag blev alltså att jag ska njuta av våren, vara i skogen med hundarna och bara jobba 50% tills vidare. Ladda batterierna och inte vara så envis. Jag ska verkligen försöka ta tillvara tiden på ett bra sätt.


Efter läkarbesöket i Linköping så åkte jag till Vadstena och hälsade på Henrik. Jag smsade honom och frågade om det var nåt han behövde och menade då tvättmedel eller mat. Jag fick svar att han behövde hörlurar till mobilen på skoj. Jag tog honom på orden och köpte ett par som var bättre än vad han tänkt sej. Roligt att bara träffas, äta pizza(fanns inget annat, jag gillar inte det) skämma bort honom lite och ta en mysig promenad i Vadstena. Jag har tjatat länge på att han måste klippa sej och det hade han gjort...Allt hår var bortrakat, UNGE!!! Hur kommer man på en sån ide? Tur att det växer ut igen...Från kolsvart långt hår till total flint, jag antar att det skulle kunna vara värre...


Molle är bättre men vi får lugna oss lite med träningen så det inte blir bakslag. Vattengympa ska han gå på i vår. Han haltar lite efter vila men annars märks det inte så mycket längre. Hoppas....

Molle ringde upp Emma igår och berättade hur tråkigt han hade det och hur mycket han längtade efter henne. Han kan faktiskt föra långa samtal och berätta massor. Tex när jag varit borta idag och kom hem så talade han om att Ronja nypt honom och han var tvungen att gå i koppel, husse hade inte gjort middag trots att klockan var nästan 7 och han hade saknat mej. Massor!!  Nu står Johan bakom mej och vill ha datorn och passar på att tala lite med Molle under tiden. Molle säger att han inte får smaka hans ben som han fick av matte idag men att han gillar husse och är mye finare än Musse. Dessutom tycker han att vi borde gå och lägga oss. Ylandet har många nyanser.Sötnos

 
ANNONS
 
Ingen bild

Emma

13 april 2011 07:47

Molle! Och så undrar du varför jag vill ha en Molle?! Hälsa honom att vi kommer snart, Goblin, jag och den "jobbige" brune vovven ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se