molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 4 april 2011

måndag

Av molleomusse - 4 april 2011 20:33

Här står tiden stilla, att vänta på en operation som ska ske denna vecka är otroligt jobbigt. Det är ingen lätt sak att försöka vara lugn och stötta när man själv är orolig.

Min rygg har blivit bra av rena förskräckelsen. Helt otroligt, jag är mycket bättre! Kanske är det sjukgymnastiken som börjar göra verkan, det är bara att vänta och se. Just nu är det prio 10..


Vår nya bekantskap Ester är skitsöt. Hon mördade en goseorm idag, morrade och blev riktigt ilsken på "ormen". Hon hänger i allt hon får tag i och är helt övertygad om att hon är en stoooor hund. Hon har fått tillsägelse att inte sno andras mat och det budskapet gick hem så lite självinsikt har hon. Lite..


Molle fortsätter att vara halt ibland och stel i ryggen ibland. Han har börjat gå i passgång oftare och gör galoppombyten med bakbenen. Jag ska försöka få ett träningsprogram för honom för att stärka ryggen och kanske börja med simträning.


Ha det bra!!

 
ANNONS
 
Helena

Helena

5 april 2011 12:32

Hoppas allt det trassliga ordnar upp sig för er alla snart! Varma kramar!

http://holmstorp.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se