molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 3 april 2011

Vi mår ok..

Av molleomusse - 3 april 2011 17:43

..men vi har vänner som inte gör det. Tråkigt...


Har precis varit och träffat Ester, Ester är tio veckor och en dvärgsnofser. Svart med lite vita fläckar under hakan. Hon fick träffa våra grabbar och skrek bara dom slickade på henne. Tror nog att Ester snart kan styra och ställa med dom som hon behagar....Taxen Fia var inte tillfrågad om att bli storasyster utan Ester kom som en chock , Ester bits i öronen på Fia och morrar åt henne. Mycket bättre om Ester kunde följa med oss hem tyckte Fia. . Fröken Ester och taxen Fia kommer säkert visa sej bli en utmaning för bröderna Flat, det blir till att krypa fram med ett inställsamt leende och räkna med att bli satt på plats. Och akta noga vart man sätter fötterna och inte vifta med svansen för råkar man komma i närheten av tjejerna så skriker dom i falsett så man blir livrädd...Fia är en glad och trevlig tax men Molle har snubblat över henne en gång så hon är lite försiktig efter det. Ester har nog aldrig träffat stora hundar förut men hon kommer säkert snart räkna ut att storleken inte spelar någon roll..

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se