molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 3 april 2011

Livsplanering

Av molleomusse - 3 april 2011 13:13

I dagarna har jag fått det bekräftat, livet går inte att planera och bestämma över. Saker kan hända otroligt fort och det vänder upp och ner på tillvaron. Varför vi envisas med att stressa runt och strunta att njuta av stunden är så himla korkat. Vi vet ju alla att saker kan hända och då är det försent. Frågan är om inte djurens förmåga att leva i nuet är att föredra. Så underbart att vara flatägare för är det någon varelse som verkligen kan konsten att vara positiv och njuta av stunden så är det ju dom.

Nu ska jag ta en promenad på flatvis, först en trevlig förväntan på att vi ska gå ut. Glädje. Sedan är det härligt att gå över fältet och njuta av att kunna röra sej. Därefter en sväng förbi bäcken och kolla att allt vatten rinner som det ska under bron, kasta lite pinnar och se dom virvla iväg och stampa lite på den is som ligger kvar. Sedan ska jag höra på fågelsången och kolla in vårtecken, kanske det finns tussilago någonstans? Sista biten ska vi traska i grupp och komma hem trötta och nöjda, ta en fika och vila oss.


Hallå alla vänner som läser det här. Njut av livet idag. Se till att det inte blir försent för något du verkligen vill göra. Ta inte så allvarligt på saker, skitprat eller annat tjafs. Oroa dej inte så mycket, saker brukar ordna sej på ett eller annat vis. Peppa träningskompisar och njut av deras framgång även om du misslyckats. Vad gör det? Oftast blir det en ny chans för dej. Går det bra så njut av ressultatet, helhjärtat och ta vara på grattisropen du hör omkring dej. Det är dina vänner som sett dej kämpa och njuter av din framgång! Ha gärna en långsiktig plan men glöm inte dom små dagliga framgångarna, bakslagen betyder bara att du får erfarenhet...


Stor kram till ALLA!!!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Margareta, Falcon och Tuborg

3 april 2011 14:29

Kram till dig oxå, vi ska försöka leva på flatvis, jag har ju två som vill lära mig hur man gör./margareta

 
Ingen bild

Emma

3 april 2011 18:35

Så kloka ord! Ska vi träna på flatvis på tisdag?
Kram.

molleomusse

3 april 2011 20:17

Ja, Emma. Jag tror det går bra. Vi hörs på telefon.

 
Sarah, Pippi o Wilda

Sarah, Pippi o Wilda

3 april 2011 22:23

Har tänkt på er o håller alla tummar!
Kramar o nospussar (på flatvis;))

http://flattar.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se