molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 28 mars 2011

Molle 5år!!

Av molleomusse - 28 mars 2011 19:46

Dagen har firats med lyxfrukost, lunchben och hundtårta med pressenter. Han fick en boll och en ny matskål. Stackars Molle har aldrig haft en fin egen skål förut..Bäst av allt en rosa gris med grymt som han och avundsjukan gillar skarpt...Vi har kommit överens om att det är bara den grisen som är skoj från o med nu. Tårta och firande förstås.


Jag börjar bli förkylld vilket är en mardröm. Ont i halsen och ont i magen. Jag kan omöjligt ligga och vila som en normal person och feber i mina muskler är en underbar historia. Himmel vad jag gnäller hela tiden, det är så mycket jag är tacksam för att jag inte är drabbad av. Jag ser ju en del på mitt jobb och vet att det finns dom som har det värre. Kan ett barn som är svårt sjuk leva utan att gnälla hela tiden så borde jag kunna göra det.


Ha en bra grisfri vecka!!

 
ANNONS
 
Helena

Helena

28 mars 2011 21:32

Grattis Brollan!!

Och du Anna du har faktiskt rätt att klaga trots att det finns de som har det värre! Krya på dig vännen!

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
happy new year 2018

happy new year 2018

18 november 2017 10:37

: New Year is the time, when we as a whole need to begin on a decent note

http://specialchronicles.com/best-collection-of-ha

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se