molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 25 mars 2011

Stackars Musse

Av molleomusse - 25 mars 2011 21:01

Musse har vrickat sej i ena frambenet och har jätteont. Han kan stödja på benet så det är inte brutet. Han får vila med bandage över helgen så hoppas jag det ger med sej. Idag linkade han ut på trappen för att få lite frisk luft och efter kom Molleklump och knuffade honom så han gjorde en frivolt ner från trappen och hamnade på rumpan. (Så rädd jag blev, jag trodde han bröt nacken.) Han har nu ont i frambenet och svansen och det är olyckligt när man är en flat, vad ska man vifta med då??

 

Musse tycker han är tillräckligt skadad för att ligga i soffan men det anser inte husse. Musse brukar trycka upp rumpan i soffan och dingla med bakbenen, så har han frambenen i golvet och huvudet på soffbordet. Han är otrolig för han sover på det viset. Jag kom ner i vardagsrummet en kväll och hittade Johan sovandes i fåtöljen och Musse med huvudet på soffbordet och bägge snarkade. 2 ölburkar på bordet, tyvärr han jag inte ta kort på dom...Men, nu är det problem för så kan man inte sitta med öm svans och ont i benet. Att ligga på golvet innebär stor risk när Molle är i närheten och trampar runt överallt så självklart anser Musse att han kan få dispans från kravet på "inga fötter i soffan", livslång dispans..

  Det är bäst att trycka rumpan under korgen så inte Molle stampar på den!!


Henrik har kommit tillbaka från Kiruna och naturligtvis längtar han till sin mamma och åker hem från skolan i helgen. Nejdå, han har sååå mycket skolarbete att göra så han hinner inte..Därimot hinner han att möta Johan i Linköping imorgon för att köpa ny mobil. Hans gamla blev stulen på tåget och han måste ha en telefon så han kan nå oss och vi honom. Viktigt eftersom han bor borta (trots att han är mammas lilla pojke....) och måste få ringa hem när han vill prata. Oftast är det att pengarna är slut men ibland kan han faktiskt berätta lite om vad han gör i skolan osv.

  Liten Henrik, liten Jill och liten Musse..

Ha en bra helg!!

 
ANNONS
 
Helena

Helena

28 mars 2011 21:31

Stackars liten Mus, hoppas han blir bättre snart.
Och du jag tycker det var en gansksa stor Henrik på liten Jill ;)

http://holmstorp.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se