molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 18 mars 2011

Trött

Av molleomusse - 18 mars 2011 20:30

Jag har haft en vecka med rejält bakslag med kroppsvärk. Tills idag, för nu har det värsta gått över. Jag klagade för sjukgymnasten och han har ändrat lite i övningarna, troligen försköts kotorna lite i nacken förra fredagen. Dessutom har jag en lårmuskel som är stel och som jag måste dra ut. Rejält inflammerad vid muskelfästena, Jag fick hjälp att töja den och det kändes verkligen att Micke kom åt rätt muskel...Fasen vad trött jag är på allt och helst skulle jag ge upp och fortsätta linka och snedbelasta hela kroppen istället. Men har jag kommit så här långt är det nog dumt att ge upp. Det låter säkert konstigt att man kan ha värk i benen, höfterna och korsryggen bara för att man har en skada i nacken. Jag tycker också att det är otroligt men jag känner ju att det stämmer. Kronisk muskelinflammation i massor av muskler och muskelfästen. Är det nån som petar på mej på fel ställe så skulle jag kunna dela ut en rak höger i självförsvar..

  Molle.


Henkis är vid riksgränsen med skolan den här veckan. Vi får rapporter om att dom har skitskoj och att vi behöver sätta in mer pengar på kontot. Talade med honom igår och då hade han en flicka iknät som fnissade hela tiden. Vad frågar man mamma om man ska vara poppis bland tjejer? Hur mår hundarna och ge dom en kram från mej. (Å, vi vill komma och se på hundarna, flattar som är så fina..)


Idag har vi bara skrotat runt på korta promenader. Jag tyckte hundarna kunde rusa av sej rejält på fältet en stund men Molle som brukar gilla det ville gå jämte Johan och mej. Knashund, får bli en rejäl promenad imorgon.

OCH SARAH, båda mina hundar kan bära falukorv utan att smaka på den. Det är tikar som är matgalna och äter allt.. För mej är tikar konstiga hundar med konstiga vanor, jag kan inget om löp och skendräktighet osv. Men, jag håller med Vilda, har man valpar så får man unna sej att ligga på sängen och äta praliner.

  Micke, så här stor var grisen vi hittade i skogen.

  Och så här stor den första.


Molle som vi trodde var helt knölfri har fått en liknande blodblåsa jämte samma öga som han opererades på. Det borde inte vara samma sorts blåsa men det är konstigt. Är den inte helt borta på måndag får vi åka till vet. igen. Den här gången blöder det lite, kliar och han vill inte att jag tar vid ögat. Emma, det var nog där jag fick blodet ifrån.


Så trött jag är nu. Det tar på krafterna att ha en rejäl värk en längre period. Jag är inte trött medans det pågår men nu när jag kan slappna av så känner jag att jag skulle kunna sova i flera dygn.


Natt, natt!!


 
ANNONS
 
Ingen bild

Emma

19 mars 2011 13:17

Nu får du inte ge upp - snart vänder det och blir dubbelt så bra! Bara att fortsätta anpassa livet och sova "ett par dygn" när det går ;)
Härligt med bildbevis på grisjägaren! Jag hör av mig när jag kommer hem. Kram!

 
Annica

Annica

21 mars 2011 21:36

Attans Anna, nu gäller det bita ihop.. Håller alla tummar för att det snart vänder! Smart Henke måste jag säga, han vet precis hur man ska få brudarna smälta... Vilken fin huvudbild på Molle, kan du maila över den till mig??

http://www.ryegates.se

 
Helena

Helena

25 mars 2011 07:45

Stackars vad jobbigt att behöva ha ont hela tiden men jag hoppas verkligen du lyckas härda ut och att det vänder snart och ger positivt resultat!

Nej Lystra sitter på en del av vår rottingsoffa/grupp som vi har i uterummet. Men den är himla mysig att ligga i tycker voffsen ;) Hon ville vara lite kreativ och hoppade upp och satte sig där med apporten i munnen ;)

Kram

http://holmstorp.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se