molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 27 februari 2011

snön smälter

Av molleomusse - 27 februari 2011 21:30

Slut på sportlovet och Henkis tillbaka i Vadstena. Det är så mysigt att ha honom hemma, han umgås hela tiden med sin mamma..


Mussen har börjat snorta igen, inte så mycket som i höstas men då och då. Förra gången så misstänkte jag att han letat korn under snön. Nu har Henrik lekt massor med hundarna i snön, brottats och kastat snö och haft en boll med sej som hundarna grävt i snön efter. Jag tror att Musses snortande beror på att han fått snö i näsan, varför det blir såhär fattar jag därimot inte. Någon som har en teori??


Helena, jag har försökt svara dej i din blogg men jag åker bara ut! Det finns mesar med mindervärdskomplex överallt, även i skogen med bössa tyvärr. Ju fler djur och ju häftigare djurslag dom skjuter desto kaxigare blir dom. Tragiskt, jag håller med dej. Men det finns många trevliga jägare också som tar ansvar för vad dom gör i skogen. Heder åt dom!!


Idag har hundarna fått massor av skogsluft och det märks nu. Båda två sover som stockar. Jag tycker det är en sån mysig kännsla att se dom sova gott efter en dag i skogen. Dom ser så nöjda och avslappnade ut. Sötisar, Musse sover på sidan och Molle på rygg. Musse yrar i sömnen och sparkar med fötterna. Undrar vad han drömmer om? Värdens finaste!!

 
ANNONS
 
Annica

Annica

28 februari 2011 07:28

Här är också sportlovet slut, lite skönt återgå till vardagen. Snortandet vet jag inte varför det bli men jag är glad att han snortar snö och inte kokain. Fast det kallas ju snö *hmm* Vad gör ni där i Kisa egentligen??

http://www.ryegates.se

 
Helena

Helena

28 februari 2011 09:01

Ajdå va konstigt att du blir utkastad från min bloggen, det är verkligen inte meningen. Kan bara säga att jag håller med i det du skriver ;-) Här har vi sportlov denna vecksn, sonen började lovet med att vara vaken hela natten och titta på Oscarsgalan så det blir nog inget sportande idag :) kram på er och hoppas Musen är bättre.

http://holmstorp.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se