molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 20 februari 2011

Molles ok

Av molleomusse - 20 februari 2011 18:49

I tisdags opererades Molle. Hans ögonlock svullnade upp så vi åkte till Jägarvallen där dom var bussiga att ta bort eländet direkt. Vi hämtade honom samma kväll med tratt och instruktioner att ta det lungt i 10 dagar. Tratten var i ett bedrövligt skick efter 2 dagar men som tur är så har han inte behöft en ny. Såret har  läkt fint men troligtvis kommer det att synas ett ärr på ögonlocket. Kanske utställningskarriären är slut men det är ju ingen större skada i vårat fall....

Han har fixat att vara i stillhet ganska bra. Molle är ju inte en hispig flat, därimot en smart. Ärligt talat så blev jag inte förvånad när tratten var trasig. Så typiskt Molle att inte bli direkt upprörd över att ha en plastbit runt skallen, det var bara att fundera ett tag i lugn och ro och sedan ta bort skiten. Blir det en nästa gång, så vet han antagligen direkt hur han ska göra.

Nu är såret nästan läkt och ser fint ut så han har fått vara som vanligt i helgen. Bara ögondroppar ett par dar till och att pälsen växer ut så är han som ny. Det var ingen farlig knöl och den ska inte komma igen. Anledningen till att dom tog honom direkt var att det fanns risk för att den skulle spricka av sej själv och då hade det varit mycket svårare att sy ihop såret.


Numera har flocken vildsvin flyttat till vår trädgård med omnejd. Dom gör små stigar i snön och bökar runt och är allmänt trevliga. Mysiga djur!! Molle gör tappra försök att jaga iväg dom och förstår inte varför matte blir upprörd. Musse står mest och skäller för att hålla dom borta, även det gör matte arg..Jag som älskar att ha dessa djur i trädgården, inte vill jag att dom blir bortjagade!! Kanske det vore en ide att ha vildsvinssafari, 1000 kronor så får man sitta på vår veranda en natt. Kaffe ingår. Pengarna tillbaka om man lyckas skjuta någon av dom...Grisjäklar!!


Ha enbra vecka!!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Emma

21 februari 2011 19:48

Otäckt med grisar i trädgården, men safari vore nog en lönsam idé! Jag jobbar den här veckan (skitjobbigt är det, mycket bättre att vara ledig ;)) så vi kan inte komma och träna på onsdag... Nästa vecka är jag ledig mån, tis och tors - är du ledig någon av de dagarna? Emma.

 
Helena

Helena

23 februari 2011 15:09

Tycker grissafari vore en ypperlig idé, det finns ju rätt gott om skjutglada jägare i det här landet! Att få pengarna tillbaka om man skjuter är ju super för de är säkerligen snåla också ;) Nu skiter jag väl i det blå skåpet som skriver sånt på din sida, om jägare menar jag ;)


Stackars brollan! Vilja hälsar att hon plötsligt fick konstiga vårtor på nosen men att de försvann av sig själva....börjar våra bäbisar bli gamla (mattes anm)? Kryapådigpussar från syrran till Molleboll!

http://holmstorp.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se