molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 14 februari 2011

Plus o minus

Av molleomusse - 14 februari 2011 16:05

Min sjukgymnast tycker min rygg har blivit bättre. Fan trot men han har nog delvis rätt. Därimot konstaterade både han och jag att jag tar i med nackmusklerna när jag vickar på tårna. Det är nog där mycket av problemet ligger, jag spänner hela kroppen vid alla rörelser. Det kommer vara plan B denna vecka att undvika det. PlanA är att fortsätta och utöka gymrörelserna och gå!

Minus var att jag blev ledsen hos doktorn. brukar inte vara min grej men så blev det idag. Sovit för lite i helgen och mått illa, troligtvis pga av medicin som jag nu slutat med.


Någon som vet hur facebook kontakten med min blogg kan stoppas. Jag hittar inget där jag godgännt blogg/facebook kontakt. Strunt samma på ett sätt men bloggen är för mej och mina löss. Inget som jag vill skylta med i facebook.


Nu ska jag lägga mej och sova en stund, utan att ha gått långt med hundarna och mitt på blanka eftermiddagen.  Skamligt att sova dagtid men jag är dödstrött.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Nina

14 februari 2011 17:21

Det är inte ett dugg skamligt att sova dagtid. Man ska lyssna på sin kropp o sova när den vill.

 
Annica

Annica

14 februari 2011 18:57

Tänk vad klok du är när du lyssnar på din kropp!! Hoppas du sov gott :)

http://www.ryegates.se

 
Ingen bild

Emma

14 februari 2011 18:58

Du är väl värd att sova även dagtid. Vad skönt att det går åt rätt håll med ryggen! Bara att kämpa på så blir det nog ännu bättre snart. Vi ses på onsdag. Kram.

 
Sarah, Pippi o Wilda

Sarah, Pippi o Wilda

15 februari 2011 12:53

Kramar från oss!!! Ring sen...

http://flattar.wordpress.com

 
Helena

Helena

23 februari 2011 15:05

Jag tror du kan kryssa i någonstans (eller ta bort en förkryssad ruta)där nere där man skall kryssa om man inte vill godkänna alla kommentarer, mm. Där finns det har jag för mig en ruta om att publicera på FB.

http://holmstorp.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se