molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 8 februari 2011

Ha, jag tog mej ur sängen

Av molleomusse - 8 februari 2011 16:17

Inte så farligt ont i bäckenmusklerna som jag trodde det skulle bli. Har tänjt som jag ska göra men tycker inte det är rätt muskler som stramar. Får se om Emma kan lista ut vad jag gör för fel imorgon.


Dagens långpromenad var helmysig. Jättefint väder och jag upptäkte när jag gått fyra km i uppförslut att det inte hade varit speciellt jobbigt. Ska försöka gå så fort att jag blir flåsig så jag ökar på blodgenomströmningen i musklerna.

Molle har blivit mye bättre med att hålla sej nära mej på promenader. I söndags löd han mej inte vilket straffade sej rejält, nästan så jag fick dåligt samvete. Jag vet att jag måste ha koll hela tiden men det är lätt att glömma honom. Ärligt talat så är jag övertygad om att det finns massor av hundar som får springa omkring på promenader, dom är borta några minuter och ägarna tror dom bara sprungit runt och kollat lite. Helt fel, dom kan hinna massor på några minuter. Jag vet så min hund är under uppsikt. Varje sekund, han ska aldrig mer få tillfälle att dra i skogen.

I slutet av promenaden så gick vi förbi en åker och hundarna badade i diket och Molle tog en sväng på åkern. Jag ropade och han kom springande utan att se att det låg en härva med taggtråd och ståltråd på backen. Löst spänt eftersom dom flesta stolparna var borta från staketet. Självklart fastnade han och det hade kunnat gå riktigt illa. Arg blev jag, mest för alla vilda djur skull. Vem plåstrar om dom när dom skurit sej??


Har ni sett att klockan är fem och det är dagsljus??

Vår????

 
ANNONS
 
Ingen bild

Emma

8 februari 2011 18:14

Vi får väl stretcha tillsammans imorgon. Jag har skottat hästskit så det värker i ryggen och lär ha en gruvlig träningsvärk imorgon...;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se