molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 17 januari 2011

Snön smälter

Av molleomusse - 17 januari 2011 20:51

Så otroligt, men snön försvinner faktiskt. I morse så tog vi en kortisprommis men jag insåg efter ett antal meter att det räcker med att ha ont i ryggen. Bryta sej dessutom blir inget bra. Det var skithalt!

Tre timmar senare så gick det att gå grusvägen, stigen genom skogen var jätteblaskig och när vi kom till skogsvägen så var den helt snöfri. Så glad jag blev...


Vi har vintervila från all träning just nu. Hundarna får inte så mycket uppmärksamhet och vi promenerar med kravet att dom ska vara runt oss, inget annat. Jag försöker att inte tjata på dom och jag leker inte med dom. Jag tror att det är bra med vissa perioder som är träningsfria och där hundarna verkligen får vila. Jag tycker att jag har lyckats ganska bra den här perioden även om jag skulle vilja ha mer självbehärskning och låta bli dom. Det är bra även för mej för första dagarna får jag verkligen tänka mej för hela tiden men efter ett par dagar så blir det lättare och lättare. Man inser verkligen hur mycket man tjatar i onödan. Stackars hundar..


Imorgon kommer Goblin hit. OCH Zingo. och jag tror dom tar med sej Emma också.. Det ska bli mysigt att lukta på valp och det ska bli skoj att träffa Zingo, kanske jag hinner prata lite med Emma också om hon inte får sitta kvar i bilen. Eller så kanske hon får vara på dagis medans hundarna kommer hit!!!!!

 
ANNONS
 
Helena

Helena

17 januari 2011 22:50

Ännu några charmiga, roliga inlägg om Musse och Molles äventyr. Såg framför mig hur Molle fastnade med tungan i godisbollen också den lilla olyckskorpen ;) Kram

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Happy New year 2018 quotes

Happy New year 2018 quotes

12 september 2017 20:18

Your Blog is just awesome I really impressed with your articles. https://2019happynewyear2018imagesdp.org/15-best-happy-new-year-2018-gif-for-whatsapp-animation-full-hd.html

http://https://2019happynewyear2018imagesdp.org

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se