molleomussemilan

Alla inlägg under december 2010

Av molleomusse - 1 december 2010 15:50

En halv meter snö och 20 minus redan i början på december. Det blir en låååång vinter. Jag fattar inte hur jag ska stå ut.

Imorse släppte Ronja ut Molle och hon hade hörlurar på sej så hon hörde inte hur han tillslut grät och skakde tänder utanför dörren. Stackars Molle vill inte gå ut efter den skräckupplevelsen, inte ens med täcke om inte jag följer med förstås. Det är jäkligt gött inne i köket och ligga och gosa i korgen istället.


Om någon  gör något tokigt hemma så säger dom andra att "- det är nästan Mollevarning på det". INTE snällt alls att tycka att mattes hund är korkad, men i tisdags så var jag nästan beredd på att hålla med. Vi har möblerat om så nu går det att gå från köket, in i matsalen, vardagsrummet, hallen och tillbaks till köket. (Förut hade Henrik sitt rum i matsalen så dörren till vardagsrummet var låst och Molle fick inte gå in till Henrik.) Molles hela värld förändrades och det var jätteläskigt, han kröp långsamt in i matsalen och fick se sej själv i en spegel och fick ståpäls av förskräckelse  . Vi travade runt ett par varv och kollade in "hunden" nogrant så tillslut blev det riktigt skoj. Då kom nästa problem. Jag stängde dörren till hallen när Molle var där och jag i köket och så ropade jag på honom. Det tog en evighet att räkna ut hur han skulle göra för att komma till mej, trots att Musse sprang fram o tillbaka. Tillslut så kom han farande, jättelycklig över att ha löst  problemet...Söt men kanske lite korkad ibland...   


Ikväll kommer Henrik hem och ska bo hemma tills årterminen börjar igen. Skönt att ha honom hemma ett tag. Längtar!!ANNONS
Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se