molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 29 december 2010

Snart nytt år..

Av molleomusse - 29 december 2010 20:49

och jag har varit hemma i eftermiddag med en jävulsk huvudvärk och halsont.  Det går väll över antar jag men småjobbigt.


Hundarna har inte tränat något under hela december och jag tror det har varit bra. Idag skulle jag visa Molle vart hans ben låg utomhus, Musse hade sitt ben och avundsjukan pyrde under soffbordet. Jag trodde jag såg Molles ben i trädgården och satte honom jämte mej på trappen för att hjälpa honom hitta sitt ben. Skickade ut-sa stanna- och sedan höger och söksök. Himmel vad skoj han tyckte det var!! Tyvärr var det inte benet jag såg utan en snöhög men för Molle var det inte så viktigt utan det var bara skoj att få göra något. Det var inte min mening naturligtvis att "träna" utan jag ville bara att bengruffandet skulle sluta utan att jag behövde gå ut. Nu får vi ta upp tränandet på allvar igen, skitkul!!!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se