molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 28 december 2010

Jäkla kyla!!

Av molleomusse - 28 december 2010 19:45

Nu har vi haft en vit jul och jullovet är räddat för alla barn som vill åka pulka. Jättefint och mysigt men nu räcker det. Och vem vill ha denna kyla? Barnen kan inte åka pulka utan att förfrysa sej. Fy, tänk om skiten ligger kvar till april och det fortsätter att vara minus 20..


Johan trodde att Musse började höra dåligt eftersom skällandet har tilltagit här hemma och han verkar inte höra när man ropar på honom ute. Det är väll inte så konstigt att han skäller eftersom han är understimmulerad, nåt skoj måste man ju hitta på. Och komma när man ropar har aldrig Musse varit speciellt bra på. Jag testade iallafall med att gå in i tvrummet medans Musse sov i köket och viska, -Musse,godis. Jag lovar, han hör bra..


Imorgon måste vi börja aktivera oss igen. Svårt att få till bra övningar i all snö men något kan vi nog hitta på. Eller så blir det ridhuset.


Ha en bra nyårsafton!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se