molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 26 december 2010

Arbetsdag imorgon!

Av molleomusse - 26 december 2010 19:04

Helt ok. Bra att kunna jobba in en massa extra tid nu när hundarna har sällskap hemma så kan jag ta ut flextid när jag vill ha extra hundtid...Mina kolegor är tacksamma men totalt oförstående till hur jag prioriterar..


Idag har jag inte varit utomhus och det börjar kännas rastlöst. Ronja tog ut hundarna medans jag tog disken och när den var klar var det mörkt ute. Det får bli en kvällspromenad i nya fina reflexvästar istället. Dom behövs. Vissa av våra grannar anser att det går att hålla 70 förbi vårt hus trots att det är en vägkrök och en ned/uppförskrön framför huset.

Vi har ett par andra grannar som kör sakta, tackolov. Hundarna brukar aldrig gå ensamma på vägen men av någon anledning så hade Musse stuckit dit häromdagen. Jag såg inte honom men jag såg att Gösta stannade till och stod still en stund med sin bil. Säkert kommer jag få höra att han fick stanna för att en hund var på vägen nästa gång vi ses men han får gärna skälla på mej. Jag är så tacksam för att det var han som kom i bilen och det är mitt ansvar att se till att hundarna är i trädgården.


Hoppas alla haft en bra jul

 
ANNONS
 
Ingen bild

Emma

26 december 2010 22:08

Det kan vara svårt att få kollegor att förstå livet med hund men nog är de tacksamma när de slipper jobba... Nu är det bestämt - hö bak ska flytta till Linköping! Det blev med andra ord den livliga lilla killen som apporterade leksaker till mitt knä :)). Han har, enligt Tina, mycket fart och energi men kan samtidigt slappna av utan problem. En fungerande av- och på-knapp med andra ord. Nu gäller bara att se till att det förblir så...

 
Helena & co

Helena & co

26 december 2010 22:08

Till att börja med får vi säga Grattis på 6-årsdagen till Musse!! Och sen även en god fortsättning på julen1 Kram

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Emma

28 december 2010 21:01

Vilken tur att du inte är avundsjuk, för jag tror att det kanske finns en liten kille kvar....Jag kan ta hem honom till dig, det är bara att säga till ;)) Valpvakt ska vi se till att du får vara men kanske först när han närmar sig 4-5 månader och fortfarande "pissar" inne. Utbildningen till grishund och tvätt insamlare kanske passar bra att börja då :).

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se