molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 22 december 2010

två dagar kvar till jul

Av molleomusse - 22 december 2010 10:55

Idag ska vi städa och pynta och imorgon ska vi till Linköping och köpa julklappar. Tur jag är ledig för jag vet inte hur vi ska hinna..Först o främst ska jag få min drumlar till tonåringar ur sängen så dom kan hjälpa till. Och prio nr två är att få Musse att INTE hjälpa till. Det är en höjdare för honom att det plockas ner en massa pynt och juldukar osv. Han bär omkring på allt han hittar och byter föremål när han ser något bättre. Jag försökte med att få honom att bära på en stor mjukistomte och tänkte att han skulle nöja sej med den men hittar han något som behöver akutbäras så släpper han tomten. Ouppfostrad? Nix, jag har klickat och belönat med godis för att lära honom att hämta saker som ligger på golvet. Nu får jag skylla mej själv..Jag borde ha tänkt mej för och bara belönat saker som jag ber om istället. Toapapper kan haan hämta när man ber om det och låter oftast bli när ingen är i pappersnöd. Nåja, söt är han iallafall och det mesta hittar jag i köket när det har försvunnit.


Hoppas alla får en vit, mysig jul och att ingen stressar ihäl sej!!

 
ANNONS
 
Jessica Gnista & Sota

Jessica Gnista & Sota

23 december 2010 01:22

Önskar er en riktigt GOD JUL

http://www.skeppartorps.se

 
Helena & co

Helena & co

23 december 2010 13:23

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Emma

24 december 2010 16:26

God Jul till er alla! Önskar Emma och Zingo.

 
Annica

Annica

25 december 2010 07:24

God Jul Anna med familj!!!!!!!!!!

http://www.ryegates.se

 
Sarah, Pippi o Wilda

Sarah, Pippi o Wilda

25 december 2010 10:55

Grattis Musen på födelsedagen :)

http://flattar.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se