molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 20 december 2010

Dagens gostjejer!

Av molleomusse - 20 december 2010 14:48

 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Emma

20 december 2010 19:25

Fina flickor!

 
Sarah, Pippi & Wilda

Sarah, Pippi & Wilda

20 december 2010 21:43

Ohh, de där känner jag igen :)

http://flattar.wordpress.com

 
Ingen bild

Emma

21 december 2010 16:53

Jag håller helt med dig i dina reflexioner ang vilken valp jag ska ta. Och Tina gör nog likaså. Men nog är det lite komiskt att jag den enda valp jag kan särskilja är den som är "mest hund" :). Tina kommer att studera de noga de två sista veckorna och som hon sa "tar du den som är mest hund så vet du ju det från början och kan jobba med det direkt". På fotona är det killen på tredje bilden som för dagen är lite svullen på vä sida av huvudet efter mötet med tant Julia.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se