molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 21 november 2010

småspiksregn

Av molleomusse - 21 november 2010 16:33

var det i skogen idag. Det blev en runda på 1,4 mil så hundarna har fått springa av sej..Vi har skällt på varenda kvarvarande snöhög så snön vet att den inte är välkommen tillbaka. Man har inte roligare än man gör sej men att sätta ståpäls och stormskälla bara för att det ligger en vit snöhög är väll att ta i?? Jag blev rädd varenda gång att vi hade en ilsken fris framför oss..


När vi kom hem så var hundarna grusiga men ingen hade rullat sej i någon skit. Ronja tar ut Musse och tränar lydnad precis efteråt och går förbi gärden som nyligen fått koskit på sej. Han hade minsann inte rullat sej någonstans på hennes promenad heller. Men, nu ligger han i groventreen och är precis ingeggad med koskit och stinker apa. Vem åker på att ducsha honom?? Naturligtvis den som tillät honom att smörja in sej och det är givetvis jag, inte rullar han sej när han är med Ronja? Va trött jag blir..

Musse själv anser att det är en grov personlig förolämpning att han inte få gå in i köket så han sitter (inte kan man ligga på golvet i groventreen??)och tjurar just nu. När han inser att det blir ducsh och shampo också är dagen förstörd. Stackars Musse..

Det är väll lika bra att sätta igång för fröken fis tänker nog inte ta tag i saken..

Ha en bra vecka!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se