molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 29 oktober 2010

Bra avslut på oktober

Av molleomusse - 29 oktober 2010 19:50

Har legat hemma i en vanlig förkylning i en vecka. Trodde att jag skulle friskna till men igår blev läget värre. Shit vad ont i lungorna jag hade..Jag insåg inte hur illa det var eftersom ryggen alltid gör kanonont efter att jag befunnit mej i sängläge ett par dagar. Den smärtan brukar inte heller vara så liten så, ont som ont..Efter två dagar på penicillin och smärtstillande så börjar jag må bättre.

Hela dagen har jag haft knasiga tankar om äckliga bölder och variga maskätna sår. Blandat med skojiga skämt om den lungsjukes spottkopp. Var får man allt ifrån??

Idag pillade jag i mej lite morfin och piggnade till så pass att jag kunde köra moppen med hundarna så dom fick springa av sej. Min mamma tyckte jag var heltokig men jag hade ordentligt på mej och körde sakta på skogsvägarna och andades in frisk luft. Helt underbart att rensa ur äckelskapet från kroppen utan att behöva anstränga sej. Min mamma tycker att allt jag gör en helknasigt så det spelar ingen större roll vad jag gör. Att åka till Uppsala för att träna/jaga med hund var så tokigt att hon nästan blev arg. Hon som varit gift med en man som levde sitt liv för jakt och hundar borde ju inte vara så förvånad. Jag vet inte vad som gör henne så upprörd, antagligen anser hon att jag borde vara hemma och ägna mej åt hus och familj istället. Sist Musse var med hemma hos henne så hade vi varit och tränat lydnad innan. Jag förklarade att Musse hade haft det jätteskoj men så lättlurad var hon INTE. Stackars Musse hade plågats på lydnadsplan och behövde massor av stärkande kakor att trösta sej med.


Nu blir det soffan igen känner jag. Börjar bli himla tradigt att ligga och glo men huvudet snurrar och jag är nog fortfarande liiite matt även om febern är borta.


Ha det gott!!

 
ANNONS
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se