molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 19 oktober 2010

ok, ok ok

Av molleomusse - 19 oktober 2010 20:45

Nu har jag lyssnat till folk som har skällt på mej i flera dagar. Jag inser också att Molle var häftig att se nästan hela provet. Vi ska träna vidare och starta lite fler gånger nästa år. Jag vet inte vad som hände på söket men kanske jag har tagit åt mej mer än jag borde göra.


Kan jag behålla farten, fotgåendet, markeringsförmågan, passiviteten(lugn och tyst), sökarbetet och vattenarbetet och låta honom jobba oftare i pressade situationer så kan nog även han klara ett öppenklass prov...Jag vet också att behållalistan är lång och att det endast är vilthanteringen som är ett stort spöke. OCH spöket sitter mest i mitt huvud...


Nu ska jag ta min häftiga vinthund ut på en kvällskiss. Harebra!!

 
ANNONS
 
Annica

Annica

22 oktober 2010 10:32

Nu börjar det låta som vr vanliga Anna igen, hurra!!!

http://www.ryegates.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se