molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 23 september 2010

Samanbrott nära för Anna

Av molleomusse - 23 september 2010 19:51

Jag är sjukskriven för ryggen som är bättre eller också har jag inte tid att känna efter.

Senaste veckan har gått åt att plocka in reserver på provet för att ingen plats på provet ska gå förlorad. Mycket att hålla reda på för Plananders hjärna, jag kan ju inte lova mer än dom platserna jag har. I nuläget så har vi det fullbelagt, skoj.


Igårkväll insjuknade min svärmor hastigt men mindre lustigt. Vi trodde att läget var dåligt igår så vi åkte in allihop, vi trodde inte för läkarna gav oss inget hopp men då hade dom inte räknat med min svärmors kämparanda. När vi varit där en timme så fick vi kontakt med henne och sedan piggnade hon till sej. Helt otroligt, glasklar, och med ett skojfriskt humör. Vid ett på natten åkte vi hem för att sova lite men jag var klarvaken hela natten av oro. Imorse när vi ringde  sjukhuset så satt hon och käkade frukost och läkarna hade omprioriterat hennes vård. Nu hoppas vi på att hon blir frisk och kan komma hem igen. Som tur är har hon Nina som sköterska på natten, så skönt att veta att hon är i trygga händer. Inatt kan dom säkert snacka hund, svärmor älskar hundar.

Lite nipprig blir man när hela familjen är inplanerad för provfunkisar, Johan är skytt hela helgen. Naturligtvis går farmor först för oss alla och jag tror vi hittat bussiga människor som kan komma ut till provplatsen om det krisar.


 
ANNONS
 
Pia och Hera

Pia och Hera

24 september 2010 07:33

Hoppas hoppas hoppas att hon piggar på sig!!!! Att bli omhändertagen av Nina hjälper ju till också förstås
Tänker på er - KRAM

http://www.piatricks.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se