molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 21 september 2010

Oj oj oj

Av molleomusse - 21 september 2010 22:01

Vad skönt det blir när man får se resultaten från jaktprovet komma upp på SSRKs hemsida. Då är mitt jobb klart och förhoppningsvis rätt. Läste igenom kursmatrialet från provledarkursen där det stod "stämmer inte prislistan så får man tillbaka den och själv reda ut problemen". Mardröm...


Jag är fortfarande hemma men ryggen är bättre, den intensiva smärtan är ersatt av en total stelhet som får mej att röra mej som en nittioåring. Bara att röra sej så går det över.


Min tvåbenta lilla kille som flyttat hemifrån för att gå på gymnasium ringde idag och sa att han skulle tatuera sej. Det skulle stå "ditt namn" på rumpan så han skulle kunna säga till flickvänner att -Jag har ditt namn tatuerat på stjärten. Blir det en tatuering överhuvetaget så lovade jag att han skulle få rumpan varm och tatueraren polisanmäld. Basta! Sist han var hemma så klädde han sej i jaktväst som det står Musse på(alla tjejer gillar hundar) och snodde åt sej en ful hemstickad mössa. Stilbyte på sonen, men det kunde vara värre. Han trivs och det är jag jätteglad för!


Dom fyrbenta grabbarna har förstått var det finns löptik, det är inga jätteproblem förutom när vi går förbi henne. Dom skiter fullständigt i SKK och tycker det är mobbing av tikens husse att inte se dom som passande avelshundar. Ännu mera mobbing när deras matte sagt åt tikägaren att ryta till ordentligt och helst kasta ett vedträ efter dom om dom skulle närma sej hundgården...


Idag har hundarna joggat en mil. Dom börjar få en rejäl kondis av att springa. I början av sommaren blev dom trötta efter 3-4km, nu är dom knappast flåsiga efter en mil med rejäla uppförsbackar. TOM Musse hänger på utan att knota det minsta.


Vi tränade i helgen med både med o motgångar. Jag har tagit upp vilt på tining tills imorgon så får vi se hur det går. Jag måste träna vid vatten för att kolla av vad vi kan/inte kan..


Ha det!!!

 
ANNONS
 
Pia och Hera

Pia och Hera

22 september 2010 21:58

Åh vad skönt att du är bättre i ryggen!
Duktiga du som tränar så intensivt!
Vi ses i helgen!

http://www.piatricks.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se