molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 20 augusti 2010

Ledsen..

Av molleomusse - 20 augusti 2010 21:40

Har fått vetskap om att en ung bekantskap har gått bort i veckan. Är så himla ledsen över att en lång fördjävlig kamp slutade på detta sättet. Varför hetsar man upp sej för småsaker när man istället borde vara enormt tacksam? Tacksam för att mina barn inte vet att kylanläggningen inte funkat på barnsjukhuset flera somrar i rad. Tacksam över att mina barn kan åka och fiska när dom vill istället för att passa på en dag när dom orkar. Tacksam över att mina barn inte vet ett smack om blodprover, mediciner och jobbiga behandlingar.Tacksam över att dom sluppit åka på en "min stora dag" resa.Jag är tacksam men på ett självklart sätt, inget som jag tänker dagligen på men det borde jag göra.

Jag är glad för att jag fått träffa en riktig kämpe som klarat sej igenom svårigheter som många inte ens kan föreställa sej. Jag ska hädanefter hålla i minnet vad som är viktigt och vad som är småbagatteller här i livet.

Ta hand om er!!

 
ANNONS
 
Annica

Annica

21 augusti 2010 15:55

Mmm, du har rätt. Man ska tänka och vara rädd om det som verkligen är viktigt. Stor kram!!!

http://www.ryegates.se

 
Helena

Helena

21 augusti 2010 23:44

Så kloka ord! Jag får tårar i ögonen när jag tänker på alla små kämpar som finns runtom i landet, en del vinner kampen och andra förlorar.....så sorgligt! Varma kramar till dig, de dina och mina varmaste tankar till barnets familj.

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Jessica

Jessica

22 augusti 2010 01:48

Mycket kloka ord Anna.... Ibland måste man stanna upp och faktiskt inse hur BRA man har det, och som du skriver hålla i minnet vad som är viktigt här i livet! Kram

http://www.skeppartorps.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se