molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 28 juli 2010

Jag fick regn...

Av molleomusse - 28 juli 2010 09:25

Helgen var underbar med massor av regn!!! Välbehövligt. Passade på att jogga hundarna eftersom det inte var så varmt. Kondisträning i värmen känns inte helt ok så det har varit ett par veckor utan.

Igår tränade vi vatten. Jag åker oftast inte till samma ställen när vi tränar eftersom vi har massor av sjöar runt omkring oss. Den sjön vi var i igår har jag inte varit vid i år men vi tränade där ganska mycket förra året. Jag insåg när vi åkte hem att vi nog har utvecklats lite under året iallafall. Förra året hade vi med en träningskompis vid den sjön som la sina vattendirrigeringar så det kändes som cirkuskonster för oss. Helt omöjligt att utföra för vanliga dödliga. Igår klarade vi av samma dirrigering utan större problem och utan att det kändes som en jätteprestation. Utan att jag tänkt så mycket på saken så har nog ribban höjts ett snäpp..Ibland måste man faktiskt tänka till och inse att all träning ger resultat. Även om man nollar på proven så utvecklas man hela tiden. Tur, annars vore det helt tröstlöst..

Valpfunderingar har börjat dyka upp i mitt undermedvetna. Det vore jätteskoj att få hem en liten kille igen. Får se om det blir så under vintern. Mycket som ska funderas över i så fall..

Idag blir det samträning i Linköping. Skoj!!

 
ANNONS
 
Helena

Helena

31 juli 2010 13:37

Härligt att komma till insikt om att träningen ger utdelning. Eftersom vi fokuserat så mycket på skott (knallningsträning) på sista tiden har vi inte pratat så mycket om hur mycket Vilja egentligen kan (Perra & jag sen han tog över menar jag) utan mer fokuserat på hennes svagheter. Igår kom Perra hem och var väldigt imponerad efter att ha kört lite tecken och signaler. Han lät nästan lite förvånad när han kommenterade att hon var JÄTTEduktig på att ta signalerna :-) Kram

Ps Så spännande med valpplaner, mysigt att utöka flocken med en liten kille :-) Ds

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Jessica Gnista & Sota

Jessica Gnista & Sota

3 augusti 2010 22:21

Ja visst är det viktigt att faktiskt tänka på alla framsteg som man gör tillsammans med sin hund. Hur mycket man faktiskt lär sig tillsammans och hur mkt man utvecklas :). Det är lätt att bli "hemmablind" och bara låsa sig på de "problem" man har :) :).
Ha det gott!!

http://www.skeppartorps.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se