molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 22 juli 2010

Regn!!!

Av molleomusse - 22 juli 2010 20:53

JAG VILL HA REGN!!!


Tisdagens tikstolleri har vi nu förträngt. Nästan...Dumma flickor som förvränger huvudet på mattes kille. Nejvars, himla bra att få en påminnelse om hur lätt ens hund påverkas av annat och att vi måste jobba på det. Hela tiden, inte bara när man fått en massa nya intryck från en kurs...


Helgen ska tillbringas på Tollarspecialen där vi ska hämta missade apporter i vattnet på jaktproven. Ska bli himla intressant att se vad vi kommer få göra. Jag antar att jag får vara med utan hund och hålla koll på viltet om det flyter iväg för att sedan hämta Molle och skicka ut honom efter att provdeltagaren är klar. Kastas det på blankvatten och det blåser så kan ju viltet driva iväg långt på en halvtimme. Lite småtråkigt att inte få se allt annat kul dom ska göra, det blir lydnad utställning WT, aggility och viltspår plus officiellt jaktprov. Nästan 400 hundar anmälda. Hoppas att allt kommer gå bra så det blir roliga tollaredagar!! 


Tränar gärna på söndag.

 
ANNONS
 
Annica

Annica

26 juli 2010 08:33

Hehe, jasså Molle tycker tikar är mer intresseranta är matte??!! Mattes lilla gullehund?? Jaktprov är ju mycket viktigare än en utsällning! Kanske Mjölby i oktober istället??

http://www.ryegates.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se