molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 19 juli 2010

Måndag vattenträning

Av molleomusse - 19 juli 2010 21:11

Nu måste vi skärpa till oss igen efter semestern så träningen kommer igång igen. Idag har vi varit vid en gungfly(jävlamassainsekts) sjö och tränat med mycket planering och disiplin. Utrustade Johan med heltäckande klädsel så han kunde stanna kvar trots alla insekter, sist så stod han ut typ fem minuter. 

Började med en ganska enkel men lång vattendirrigering som inte var något konstigt med, Molle simmade över sjön och tillbaka i en fin linje. 

Sedan kastade Johan en dubbel där ena hamnade i sjön och andra på gungflyt. Första i sjön var inga problem men andra fick herr Moll tänka till, han fixade den tillslut utan inblandning av mej men knixit var det. Han var så övertygad om att den låg i vassvattenkanten så det tog ett tag innan han kravlade sej upp på land. Is i magen på matte och envishet hos Molle så hittade han den tillslut. Tränar man mycket dirrigeringar så blir det lätt att lägga sej i även markeringarna. Inget bra alls...Gjorde om samma sak igen och då var det inga problem. 


Imorgon ska vi planera för elitprovet i augusti. Många anmälningar så det ska vara tre rutor. Nyttigt och lärorikt att få vara med och planera rutorna och testa upplägget. Självklart vill jag vara med om det, jag blev jätteglad över chansen. Skönt att planera prov som andra ska starta på, då kan det ju få bli hur svårt som helst..Skönt att inte vara provledare och få ta konsekvenserna..


Skulle lägga in en massa bilder som jag lovat men den lilla sladden som går mellan kameran och datorn är spårlöst borta. Ingen vet vart den kan ha tagit vägen men jag har mina misstankar...Fixar det så snart jag kan..Fast den här bilden är väll bra??

  
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se