molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 17 juli 2010

Hemma igen

Av molleomusse - 17 juli 2010 09:33

Så skönt att vara hemma igen, efter två timmar så var allt som vanligt. Ronja hade blivit hämtad av David, Henrik hos kompisarna och hundarna hemma igen. Hela huset lika ostädat som när vi åkte(konstigt) och tvätthögen är enorm..


Köpenhamn var varmt men himla trevligt. Vi bodde på vandrarhem och det funkade men kanske inte favoriten i min ålder.( Inte i Henriks ålder heller för han ville bo på lyxhotell.) Hård träsäng med en madrass är inget bra och fyrbädsrum med dusch i korridoren är ingen hit. 


Vidare till Hamburg och jag körde, först genom hela Tyskland och sedan bil hela tiden i Hamburg. Johan slingrade sej och hade en massa ursäkter för att slippa köra så nu vet jag att det är ett mindre helvette att ta sej genom en tysk stad. Dessutom med tre personer i bilen som försökte läsa kartor och hade åsikter om hur mamma körde...

Annars var Hamburg en fin stad med trevliga människor och god mat. Helt klart ett ställe att åka till om man väljer ett hotell mitt i city så man kan gå hela tiden.  Hotellet var ok. men ett jäkla liv utanför, tror dom hade kappkörningar där på nätterna. 


På hemvägen stannade vi i Ystad en natt och dit skulle jag också gärna återvända. Jättemysiga smågator med gamla hus. Havet nära city osv, jag blev badad av min sextonåring och fick gå dyngsur genom hela hamnområdet tillbaka till hotellet. MAO vattenslangen kommer vara väldigt nära Henrik resten av sommaren. Jag tänker inte ge igen en gång utan en gång i timmen resten av sommaren. Vi åkte genom Österlen och sedan genom Småland på vägen hem. Österlen var fint, Småland bara tröstlöst att kava på nittiovägar genom skogen.


Efter en kvart hemma så for jag som en raket efter hundarna, vi skulle ha hämtat dom lördag morgon men jag han med hämtningstiden å fredagskvällen så det var skönt att få hem dom direkt. Molle har sovit sedan han kom hem så säkert har han haft en jobbig hotellvecka. Slitsamt med andra vanor, andra hundar osv. Han ligger under min säng och har knappt varit uppe och ätit. Stackars matte och stackars Molle som fått vara utan varandra i sex dagar...


Tillsist så har jag fått veta att kämpen Ior dog i veckan. En envis stadig herre som genomlevt livet som en mycket älskad familjemedlem. Även om man vet att dom är gamla så är det inget roligt att låta dom gå vidare. Man ska inte sörja utan glädjas åt alla minnen man har...


Ha det!!

 
ANNONS
 
Sarah, Pippi o Wilda

Sarah, Pippi o Wilda

18 juli 2010 20:51

Vad skönt att ni har haft en bra semester!
Jo, man försöker att glädjas åt de 11 åren vi fick med Ior även om det är svårt just nu. Just nu blandas tårar med leenden när man tänker på allt han har hittat på o allt vi har fått uppleva tillsammans.
Kram

http://flattar.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se