molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 30 juni 2010

onsdag 30/6

Av molleomusse - 30 juni 2010 20:38

Vi är ringbara igen. Efter två veckors tjatande på telefonbolaget som glömde bort oss, firade midsommar osv så fick Johan tag i dom idag. Det visade sej att vi kunde fixa problemet själva genom att koppla om ledningar. Jag blir galen, så enkel lösning hade inte behövt vänta i flera veckor. 


Idag åkte jag i bilen och slängde ut dummies till ett sök. Hundarna var med i bilen så jag var fundersam om hur dom skulle agera. Komma ihåg var dummiesarna var kastade? Skulle dom söka efter spår eller skulle dom gå ut och leta som vanligt trots att det fanns noll spår av människa...Skickade Musse först som verkligen visade hur han hittar på ett sök, genom att traska runt i fotspåren. Molle fungerade bättre även om han inte gick ut tillräckligt långt. Nyttigt att se hur mycket dom använder sej av mina spår i söket. Att dom faktiskt såg när jag kastade hjälpte inget vilket jag blev förvånad över.


Nu har prinsessan kommit hem och är vrålförbannad på sin far för att han inte fattade att hon skulle hämtas i Kisa just ikväll. Jag trodde att det var treåringar som såg sej själva som värdens mittpunkt...


Bäst att fly huset...

 
ANNONS
 
Karin, Wilma och Miso

Karin, Wilma och Miso

4 juli 2010 10:58

Tack för kommentar. Miso ser verkligen helknäpp ut. Benen kan stå rakt ut åt sidorna då hon sitter. För jag ihop benen under henne så åker knäna ut så att hon nästan sitter skräddare. Det är bambi på hal is upphöjt till 10. Hon är ju lång, hög och gänglig så jag misstänkte att hon nog kommer att växa i kroppen, men det var skönt att få en liten försäkran från dig.

Jag jämför ju med min lilla tollare som ju har stenkoll på sin kropp. Och med Helenas Lystra. Men även hon är ju mindre och kompaktare.

Ha det bra i sommar!

http://karinochwilma.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se