molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 25 juni 2010

Midsommar

Av molleomusse - 25 juni 2010 14:46

Varmt tycker Molle och jäkligt varmt tycker Musse. Dagarna tillbringas i skuggan så mycket som möjligt. Tur att vi bor brevid en massa skitiga bäckar och vattenfyllda diken. Tur att vi har en vattenslang tycker matten....

Idag slogs vallen vid ekbacken så vi tog en tur dit ner för inspektion. Senaste åren har det varit havreåker och inte kunnat utnyttjas till något vettigt. Nu fick jag en massa ideer, det är backigt åt olika håll och omgärdas av breda bäckar, massor av fältöar(att inte skicka imot) skog, hagmark mm. Får tacka svågern för träningsmark!!

Alla ekar såg också ut att frodas, dom är så himla vackra. Stora gammla ekar som har flera hundra år på roten. Jag fick reda på av en målare att ekar är det värsta man kan ha nära huset för färgens skull. Tja, vi får väll måla oftare då för bor man på Ekbacken så är alla ekar fridlysta. Tyvärr släppte jag hästarna nära huset för att beta av en slänt för några år sedan. Dom jäklarna skalade av barken på eken närmast huset, det tog dom en halvtimma att få död på den. Hästjäklar!!

Nu ska jag åka och önska glad midsommar åt min mamma. Sedan blir det Sjösala och Oxängen. Utan barn..Sorgligt men samtidigt ska man väll vara glad att dom hittar på egna saker. Bilen försvinner också, så stora barn har jag..


Glad midsommar alla vänner!!!

 
ANNONS
 
Ingen bild

a

27 juni 2010 21:53

lördag fältet söndag 3,2

 
Ingen bild

Emma

28 juni 2010 17:36

Hej! Jag har försökt att få tag i dig men inte lyckats... Har du lust att träna lite imorgon (tisdag 29/6) fm? Du kan väl ringa mig om när du ser det här. Emma.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se