molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 23 juni 2010

tisdag 22/6

Av molleomusse - 23 juni 2010 14:33

Våran telefon är ur funktion. ring Johans mobil 0734183956 så svarar vi...Tyvärr finns ingen täckning på min mobil hemma.


Igår var vi vid Jordsjön och blev myrbitna. Närmsta sjön för oss men en jäkla backe att ta sej upp för efteråt, gåendes..Är man bortskämd med sjöar när det är ett stort fel att det inte finns bilväg och parkeringsplats en meter från sjön?? Annars helt fantastiskt bra, väldigt mycket vass och näckrosor, långsmala vikar som det går att gå runt. Ingen båt!!

Hundarna fick nöjesbada med lite markeringar, ingen av dom är badidioter så när dom svalkat sej så är det lika kul på land. Också nåt som är självklart för mej men ack så vanligt med hundar som blir badstressiga. Kollar man på video från när barnen var små och badade så är det alltid ett stresskäll i bakgrunden. Våran förra flat var totalt bäng vid vattnet. Förstår inte hur vi stod ut, han skäller hela tiden. även vid fotbollsmatcher och diverse annat. Jag tänkte inte så mycket på det då men jag fattar inte att vi fick ta med honom utan att folk blev galna... Alltså stort plus för hundar som gärna badar och simmar men inte stressar.

Näst sista dagen innan semestern...


 
ANNONS
 
Annica

Annica

24 juni 2010 17:19

Nämen, ingen telefon?? Hoppas den kommer igång snart! Visst är det skönt med hundar som även kan hålal sig på land..

http://www.ryegates.se

 
Helena & co

Helena & co

24 juni 2010 20:55

Så härligt med hundar som inte MÅSTE bada!! Skall köra linjetag ich stå i vattnet och skicka Lystra & Vilja upp på land nu i sommar.....så de inte alltid har förvåntningar på att de skall från land i vatten utan att det kan bli tvärtom :-) Hoppas ni får en fin midsommar! Kram

http://holmstorp.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se