molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 16 juni 2010

Onsdag 16/6

Av molleomusse - 16 juni 2010 16:30

Igår tränade vi vatten. Molle fixade allt ganska bra. Lite funderande vart åt jag menar men förövrigt var han duktig. Så en förväntansfull Musse som laddat för vattenmarkeringar. Inte för att simma raka linjer dit matte pekade. Jag gav mej skjutton på att han skulle ut till rätt område och han gav blanka tusan i mej. -Blir det inga kast så badar jag väll lite här i kanten istället, inte kommer hon åt mej heller. Haha. Tillslut ilsknade jag till och gick helt sonika ut i vattnet och hämtade honom. Ja, så höll vi på..

Mollen låg på land och kollade och hade nog läget helt klart för sej. Han studsade helt sonika ut i vattnet, simmade före Musse som hängde på, gick upp på land där dummisen låg och lät Musse ta den. Musse simmade tillbaka och Molle skuttade tillbaka landvägen. Kan hundar tänka??Jag blev helt paff....Smart hund som spanar in läget och gör nåt åt situationen.

Glad matte kunde åka hem igen med två trötta hundar.


Hundkvällen avslutades på ett ytterst Molleaktigt sätt som inte lämpar sej för blogginlägg. Jag fick ytterliggare ett antal gråa hår och Henrik fick en bra historia att dra för alla som vill lyssna.

Ha en trevlig kväll!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Emma

16 juni 2010 19:49

Molle, min Molle...Jag kan inte säga det ofta nog - jag vill ha en Molle!! Kan du inte övertala Annika att ta en kull på Molle? Jag tingar en valp direkt!
Jag kommer gärna ner imorgon - passar det om jag kommer 18?

 
Ingen bild

Nina

17 juni 2010 07:49

Hallojsan!
Ska vi ta en planering o träningsträff på sön? Kommer gärna ner till dina klippta vallar. Har inga planer så vilken tid som helst passar.
Hörs!

 
Helena & co

Helena & co

24 juni 2010 20:52

Duktiga Mollen som hjälper brorsan!! Men nu blev vi ju såå nyfikna på Mollehistorien...........Henrik, vi orkar lyssna!

http://holmstorp.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se