molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 13 juni 2010

söndag

Av molleomusse - 13 juni 2010 19:07

Musse 2 Molle 5


Idag blev det ut-höger träning. Jag insåg att jag sagt så mycket ut åt Molle sista tiden så han fattade inte när jag skickade åt höger. Måste skärpa mej, dessutom sa jag ut istället för sök igår. Får ta med mej någon som elar mej när jag gör fel. Tror det skulle vara en bra metod att få en elstöt vid varje fel jag gör då skulle hjärnan lära sej mycket fortare. Annars gick det ok, hundarna visste var dummiesarna låg så det var en ren teckenträning.


Musse fick springa i skogen med Ronja så på kvällen smet jag o Molle ut ensamma. Vi åkte först för att leta dummies och sedan letade vi sjöar. Vi hittade inga dummies men en liten gård som var tillsalu. Jättefin med stora hundgårdar, snickarglädje, ett antal uthus, sjönära och huset såg ut att vara välskött. Nån som vill flytta?? Vi hittade en bra dirrigeringssjö också, perfekt. Lånsmal vik och ett antal småvikar med näckrosor. Molle fick bada medans jag inspekterade.  Vi åkte omkring lite och jag insåg att det var länge sedan jag red dagligen på dessa småvägar. Så mycket som förändrats. Skog som inte fans då, där det numera är jätteträd(hur gammal är jag). Jag insåg också vilken busridning jag gjorde, tränade fälttävlan och galopperade uppför och nerför en massa backar som stupar så brant att jag nästan inte vågar åka med bilen. Huga...


Näst sista veckan innan semestern!!

 
ANNONS
 
Sarah, Ior, Pippi & Wilda

Sarah, Ior, Pippi & Wilda

13 juni 2010 21:45

Om du köper den där lilla gården så lovar jag att jag kan vara hyresgäst!!! Tänk vad vi skulle kunna träna då ;)
Kram

http://flattar.wordpress.com

 
Ingen bild

Emma

14 juni 2010 13:57

Ja, jag är ju sugen på en liten gård i storskogen, frågan är väl om Daniel är det :)).

 
Ingen bild

Anna

14 juni 2010 19:53

Musse 2 Molle 5 måndag

 
Ingen bild

Emma

15 juni 2010 07:02

Jag jobbar hela helgen men tränar gärna tors eller fre.
Vi kan absolut höra med Gunilla om hon har möjlighet men jag kan i så fall bara på söndagen för svärföräldrarna kommer på tisdagen.
Emma.

 
Annica

Annica

15 juni 2010 16:30

Låter som ett kanonställe.. Vilka fina träningsmarker och sjöar du har Anna, avis... Kul om ni kommer!

http://www.ryegates.se

 
Ingen bild

Emma

15 juni 2010 18:15

Synd på Gunilla.... Har inga andra bra förslag heller. Tina får helt enkelt köra stenhårt med oss så det räcker för två dagar :). Emma.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se