molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 29 maj 2010

Allt klart förutom med vädret

Av molleomusse - 29 maj 2010 12:35

  Synd om det kommer regna imorgon..Jag håller annars med Pia (och förmodligen är det Nina, se Pias kom.) som vill ha maj året om. Men det går ju så himla fort snart är det höst igen.

Idag har vi varit vid sjön och vänt på båten och kollat igenom området. Kanonbra för allt ris i viken är bortsågat så nu blir det lättare att variera sej vid vattenträningen. Riset ligger i stranvattenkanten så det blir inte lika lätt att välja strandvägen tillbaka för hundarna och man kan vara säker på att apporterna ligger kvar där man la dom.


Våra hundar delar på ett fästinghalsband och det fungerar alldeles kanonbra, så har vi gjort i flera år. Jag flyttar halsbandet tre gånger per dag så båda hundarna har det lika mycket. Tips till den som har fler hundar. 


Nu har äntligen våra ekar slagit ut. Jag brukar skälla på dom för att dom är så sena. Nu väntar vi på vildvinet runt altanen sen är det sommar! Underbart. Visst är det otroligt att snön försvann så fort? 

   Bara några månader bort..Tyvärr bara några månader tills vi är där igen.


Nu ska jag städa lite och så har min sämre hälft lovat att bjuda på middag. INTE potatismos och stekt fläsk här hemma. Får se vad det blir..


Ha det!

 
ANNONS
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se