molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 27 maj 2010

Vårbilder

Av molleomusse - 27 maj 2010 17:20

  Hur kan man somna under korgen????   Näcken i bäcken   Jag kommer!!!!!   Mysigt..   Utsikt över Åsunden   Ekbackens nr ETT   Jag la pinnen här i vattnet förut, var är den nu???   Vårtroll   Så här gör Musse när han hör ordet HIT   Kolla däråt, på vadå...   Hittat den!!   Smyger iväg med pinnen, ingen ser mej..   OK, nu är jag uppe på berget. Vart ska jag sen???   Lyfter snart   Häcken över häcken  Ekbackens Bästa!!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Tina

28 maj 2010 19:51

Hejsvejs!
Jag mailade dig för några dagar sedan, har du ingen adress längre? Jag har tyvär ingen hundvakt, så jag kan inte åka ner förrän på sö morgon, då kan jag lämna några hemma i Hundgården.
Kan du maila en vägbeskrivning till mej, är du snäll. Kram Tina!

 
Sarah, Ior, Pippi & Wilda

Sarah, Ior, Pippi & Wilda

29 maj 2010 00:37

Härliga bildar på härliga grabbar ;)

http://flattar.wordpress.com

 
Pia och Hera

Pia och Hera

29 maj 2010 11:30

Vilka underbara bilder!!! Håller med en av våra gemensamma vänner - det kan gärna vara maj månad hela året!
Jag har lyxproblem - du kan väl slå mig en signal vid tillfälle?
Kramis

http://www.piatricks.se

 
Annica

Annica

31 maj 2010 10:37

Hur gick träningen????

http://www.ryegates.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se