molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 13 maj 2010

Mattes gos

Av molleomusse - 13 maj 2010 14:04

  

Här är Molle förevigad på ett ställe han trivs bäst på. I skogen för där händer det kuligheter och på en stor sten så han kan se lååångt. Dessutom ser han så där lagom belåten ut för han har nyss fått mycket beröm av sin matte och så har han favvotjejerna Hera o Bettan nedanför stenen...Kaxig? inte ett dugg....

Tack för bilden, jag snodde bilden i din blogg, Pia...

 
ANNONS
 
Helena & co

Helena & co

13 maj 2010 18:44

Vilken tur att brorsan bara nästan blev ormbiten!!

Vad gör Vilja INTE för bus på jaktträningen? Men det är väl bara så som jag och Karin pratade om igår att jag får gå tillbaks i träningen och successivt öka svårigheterna och framförallt störningarna :-) Men jag är ju i valet och kvalet om jag skall fortsätta köra henne ett tag till eller om jag skall lämna över till Perra redan nu :-) Tror tyvärr inte vi är redo för FM. Men nog är jag sugen allt. Kram

http://holmstorp.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se