molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 11 maj 2010

ormbett

Av molleomusse - 11 maj 2010 16:17

Idag ringde Ronja till jobbet och sa att Molle blivit ormbiten. Han hade kört ner huvudet i ett ormhål och sedan frustat länge men kunnat gå hem. Han låg på sidan och flämtade och var nog lite svullen. Så typiskt Molle...Jag riktigt kände hur dom gråa håren växte ut på huvudet. När jag kom hem så möttes jag av en glad Moll som inte såg svullen ut så biten hade han nog inte blivit. Bara nästan, sådär så att alla blir livrädda...Jag har varit i ständig skräck sedan han kom hem till oss. Han har bara nästan drunknat, bara nästan försvunnit i skogen, bara nästan blivit dödad av grisar, bara nästan drunknat och nu bara nästan blivit ormbiten. Han har sutit fast i en fiskkrok, ätit småsten, vält saker över sej, ramlat ner för trappen, sprungit med en bikupa i munnen(jag o Musse blev bitna) och stått i en brasa utan att börja brinna(det bara småpyrde i pälsen). Hur han klarar sej är en gåta men jag blir ett par år äldre för varje ny sak han hittar på...

I morgon ska vi bara nästan starta men troligtvis blir det inget. Har det inte blivit något återbud nu så är chansen minimal. Sånt är livet när man inte kan bestämma sej i god tid för att starta. Då blir man reserv..


Vet inte varför men pipet verkar ha kommit och gått. Lustigt nog. Jag har verkligen försökt att testa honom (självklart inte för att han ska pipa) Jag är fullt beredd på att tillbringa hur mycket tid som helst med att stå och ignorera om det skulle komma igen. Jag tror fullt och fast på att det aldrig går att bota genom att ge honom någon form av uppmärksamhet varken att lappa till honom, gosa eller låta honom jobba. I söndags så hade jag kunnat slå ett vedträ i skallen på han så irriterad var jag....


Nu ska jag ta med mej min bara nästan hund ut på en promenad. Han ska få gå jämte mej hela vägen så han inte kan sticka ner huvudet i allt spännande eller sticka iväg och apportera smågrisar...


Ha en bra dag!!!

 
ANNONS
 
Pia och Hera

Pia och Hera

11 maj 2010 18:58

Hua! Så han kan skrämmas!!! Tur att det finns hårfärg när de gråa håren blir för många ;-)
Skönt ändå att det bara var "nästan"!!!

http://www.piatricks.se

 
Jessica, Gnista & Sota

Jessica, Gnista & Sota

11 maj 2010 19:37

Skönt att det håller sig till "nästan" i alla fall.... Men förstår att han ger dig gråa hår :)

http://www.skeppartorps.se

 
Sarah, Ior, Pippi o Wilda

Sarah, Ior, Pippi o Wilda

12 maj 2010 22:26

Om Molle fortsätter i den här takten låter det som att matte snart behöver lite valium... Eller nästan i alla fall ;)
Kram

http://flattar.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se