molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 28 april 2010

Hittat sjön..

Av molleomusse - 28 april 2010 08:07

Jag har försökt hitta en liten skogsjö som jag sett på webbkartan. Det kändes lite kusligt att gå rätt ut i skogen för att hitta en sjö ingen "vet" om. Inte ens grannmarkens ägare var helt säker på om det fanns en sjö där. Tala om att bo i vildmarken, hur många oupptäkta sjöar finns det runt Linköping??? Vi gick iallafall  och hittade ett helt suvveränt träningsområde. En liten sjö med sumpmark runt, svårjobbat och kondiskrävande. Bergshällar, granskog åt ena hållet. Björkskog och hygge åt andra hållet. Tyvärr vågade jag inte gå runt hela sjön ifall trollen skulle komma och ta mej men kanske kan jag få sällskap...


Mollen som för ett par veckor sedan var skitjobbig har varit helhärlig hela veckan. Det gäller bara att fortsätta ha honom innom regelramarna och aldrig låta honom slippa ut...Alltså måste även jag hållas innom regelramarna och aldrig släppas ut. det är ju mitt beteende som påverkar hans....Det roliga i alltihopp är att jag KAN påverka min hund så han verkligen anstränger sej för att göra mej nöjd.... 
ANNONS
 
Ingen bild

Emma

28 april 2010 16:02

Jag kommer gärna och gör dig sällskap runt sjön (och jag vet en brun som inte bangar i första taget):)). Är ledig hela helgen. Kram.

 
Annica

Annica

29 april 2010 19:55

Undrar hela tiden.. Varför bor du inte närmre?? Fast nu vill du inte ha mig på besök, Pingla började löpa idag.. Där gick den provsäsongen åt h-vete!! Skit också..

http://www.ryegates.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se