molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 22 mars 2010

Sökträning

Av molleomusse - 22 mars 2010 19:03

I lördagskväll kände jag att jag bet fel i en tand men efter ett tag så gjorde det inte så ont längre. Söndagsmorgon började det molvärka tills det gjorde skitont hela tiden. Jag kunde inte göra ett dugg förutom att härda ut och inse att tandläkarbesök var det enda alternativet. Försökte döva smärtan med xylokain men det gjorde ingen skillnad. Så inatt vaknade jag av värk igen, gick upp och försökte pilla på det onda med en tandpetare. Vips var all värk borta. Vet inte vad det var som var felet men jag hade hundreklamen, där en ledsen hund har tandvärk, i huvudet hela tiden. Måste nog se till att en tandläkare går igenom hundarnas tänder...

Tråkigt nog missade jag en träning men hoppas ni hade det bra utan mej  o Molle!!


Idag gick jag ner bakom vårt hus och la ett stort sök. Det var jätteblött under snön så jag sjönk rejält vissa fotsteg. Hundarna fick slita ganska rejält för att få in allt men dom tröttnade inte utan jobbade på så länge jag skickade ut dom. Jag inser att hundarnas kondis måste bli mycket bättre efter denna vinter där det mest blivit att traska runt jämte mej.


Det känns som det är februari men vårens aktiviteter börjar redan i helgen. Att anmäla till jaktprov nu är inte ok mot Molle. Tråkigt för jag hade tänkt att starta honom under våren. Jag vill inte starta med en otränad hund utan en rejäl kondition så det får bli start i höst istället. Jag antar att många andra tänker likadant så höstens prov blir väll knökafulla...


Ha det! 

 
ANNONS
 
Emma

Emma

23 mars 2010 20:49

Skönt att slippa tandläkarbesök...
Har du lust att träna lite till helgen? Jag kommer gärna ner till dig. Är så gott som ledig lör och sön(jobbar bara sen kväll + tidig morgon) :).

http://www.2fotter8tassar.blogspot.com

 
Nina

Nina

24 mars 2010 08:38

Halloj!
Ska du på provledareutb på lör? Kan jag få åka m dej? Ska jobba natten till lör o vill därför inte köra. Hoppas Lef har ngt intressant att säga annars kommer jag somna...Hörs!
PS: tränar gärna på sön, kan komma neråt

http://retrieverpojkarna.gundogs.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se