molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 19 mars 2010

Äntligen fredag

Av molleomusse - 19 mars 2010 15:54

Hunden är inte hittad..Det finns spår från honom upp till skogen men sedan är det noll och intet. Igårkväll försökte dom kolla om det finns några spår ut från skogen men hittade inga. Troligtvis finns han alltså kvar men i ett tråkigt skick..Vi vet ju att det vimlar av grisar just där och tydligen har han lyckats bita ihjäl en kulting en gång så huvudteorin är att han blivit skadad av en gris. Skadad i förrgår betyder ju antagligen att han inte finns mer men det vore ju skönt att hitta honom och veta..Kanske kan vi gå upp ett gäng och ta med ett antal sökhundar som letar igenom området. I så fall mycket stojande folk som går före och skrämmer grisarna så vi inte riskerar ytterligare en hund.


Hoppas alla får en trevlig träningshelg nu när snön försvinner!!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se