molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 16 mars 2010

Haaalt..

Av molleomusse - 16 mars 2010 13:12

Nästa fas idenna vinter, isfasen..

Igårkväll så körde jag Henken till gitarrträning i Rimforsa. Jag tog med hundarna för en timmes promenad medans jag väntade på honom. Det blev inte någon längre promenad för först försökte jag gå på en gåväg som var jättehal. Inte en chans att gå där med två flattar i koppel. Sedan såg jag att det var fotspår i snön ut på ett gärde, jag stapplade dit och gick kanske tjugo steg sedan sjönk jag djupt ner i snön. Båda benen satt fast och hundarna skuttade runt mej och tyckte vi lekte en rolig lek. Jag fick kämpa länge för att komma loss och sedan kravla mej tilbaka till vägen. Därefter stappla tillbaka till bilen. Mitt sällskap var inte till stor hjälp utan dom snodde mest in sej(o mej) i kopplen. Jag slog mej, jag var isig om händerna och väldigt väldigt arg...Väl tillbaka i bilen så insåg jag att vår promenad på max femtio meter tagit nästan en timme. Var det någon som stod i ett fönster och kollade in mej och hundarna så hade dom säkert mer underhållning än om dom tittat på MrBean eller nåt.. Djäkla snö och jäkla is och jäkla vinter!!!!

Nu får vi se fram mot lervällingvåren istället..Fram med dammsugaren och moppen, jag tänker inte klaga!!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se