molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 11 mars 2010

snön smälter bort!!!

Av molleomusse - 11 mars 2010 15:50

Nu banne mej ser det ut som våren är på väg. Det rinner vatten överallt och man ser nästan grusvägen. Jag inser att jag mår dåligt av att inte komma till skogen ordentligt. Inte bara för att träna hund utan jag saknar verkligen storskogen. Jag har hört ryktesvägen att grisskogen har huggits ner under vintern, den är bara någon km från mej men timret har fraktats åt andra hållet så jag har inte sett det med egna ögon. Så himla skönt att gå där utan grisskräck. Frågan är vart grisarna flyttat. Faktum är att vi inte sett dom nära huset på länge så förhoppningsvis har dom packat och flytt..

Molle o jag har pratat rätt mycket denna vecka om vem som ska lyssna på vem. Jag måste ta tag i massor av bus han håller på med men visst är det jobbigt att vara helt konsekvent. Det funkar ju inte att kräva uppmärksamhet ibland och vara slapp ibland.

Är det någon som vill träna på lördag??


Ha det bra!

 
ANNONS
 
Pia och Hera

Pia och Hera

11 mars 2010 16:43

Visst är det underbart att snön smälter!!! Jag ser också fram emot barmark och kan inte få det fort nog känns det som.
Jag tränar gärna på lördag!!!

http://www.piatricks.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se