molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 26 februari 2010

Regn och tö o panik..

Av molleomusse - 26 februari 2010 16:47

Anna knasboll fick nästan träningsnojja över allt som ska tränas bara för det töar lite. Vintern är ju inte slut..(eller kanske..) Först o främst måste kondisen tränas upp på två hundar (och en matte?) Sedan får jag väll stå och slå på isen dom sista dagarna det är is på sjön. Dessutom fick jag direkt ångest över all skit som nu kommer dras in i huset. Alla dessa tankar flög genom huvudet när jag åkte hem på lunchen idag, så dum i huvet man är. Kanske man ska njuta av att snön försvinner istället för att få panik...

Hade ett lydnadspass med Molle och slutade med lite apportering.

Musse var totalt helvild efter ha suttit i bilen och kollat på så när det var hans tur så blev det mest bus...Det var inte en hund utan en fyrhjulsdriven pansarvagn som for fram men han gjorde nästan som jag ville hela tiden. Skitkul med en targetplatta, jag försökte få honom att inse att det räcker med att sätta tassen på den och man behöver inte hoppa en meter upp i luften, landa på plattan och köra runt den lite och avsluta med att ta den i munnen och komma till mej. Lustigt nog har poletten ramlat ner så nu kan han allt i LK1, kan o kan han ska ju startas också...

Nu ska jag sluta jobba och gå hem och njuta av våren!!

 
ANNONS
 
Annica

Annica

26 februari 2010 20:11

Du hinner anmäla till lkl 1 i Vadstena ;-)

http://www.ryegates.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se