molleomussemilan

Direktlänk till inlägg 20 februari 2010

Jagar ridhus

Av molleomusse - 20 februari 2010 15:36

Ska försöka få ridhustider i något av våra fem ridhus så det går att träna. Tisdag em. kommer Emma o Nina ner och då vore det kanon att kunna erbjuda ridhusträning..Välkommen tjejer!! Finns det inget ridhus är skogen vår!!!


Idag har jag varit ute en riktigt långpromenad med hundarna. Skönt att få dom riktigt trötta o nöjda. Jag fick pulsa på grusvägen för ingen hade plogat. Faktiskt ganska bra för ingen bil kom fram där jag gick och hundarna kunde få springa fritt. Visst är det konstigt att bilarna inte hörs när det är snö ute. Jag har blivit skrämd flera gånger när en bil kommit bakom mej utan att jag hört den. När vi kom ut på "stora" grusvägen och gick hemåt så var det flera bilar som tutade i god tid så vi hann undan från vägen. Jättebra,  tack!!


Vi har fått reda på att granntiken löper. På vägen utanför vårt hus har det varit en kissfläck som varit mye intressant. Bägge hundarna har stått där som två fån och tuggat fradga men som tur är inte fått upp spår av tiken. Kanonbra att bli upplyst och bestämma var tiken ska promeneras och var vi kan ta vägen. Samarbete där tikägaren förstår att hanhundarna blir stressade och mår dåligt och tvärtom är guld värt!! 


Hoppas ingen är totalt insnöad eller totalt deprimerad över all snö. Tänk vad mycket roligt vi får sen när allt är borta!!!

 
ANNONS
 
Emma

Emma

20 februari 2010 20:20

Håller tummarna för ett ridhus! Det är ju galet mycket snö nu. Vi ses på tisdag!
Kram!

http://www.2fotter8tassar.blogspot.com

 
Sarah, Ior o Pippi

Sarah, Ior o Pippi

21 februari 2010 11:22

Nej, jag blev inte sur över vad du sa! Det här är ju något som jag funderat på länge o jag hade redan bestämt mig innan vi pratade... Hade jag haft honom själv så hade jag redan gjort mig av med honom men nu är det ju syrran också... Fortsättning följer...
Kram

http://www.flatcoated.dinstudio.se

 
Helena

Helena

21 februari 2010 22:40

Vi har haft lyxen att få en inomhuslokal att träna i nu när det är så kallt :-) Så lyxigt när man dessutom har liten valp som inte kan vara ute så länge i kylan :-) Hoppas det löser sig med ridhusträning för er. Kram

http://holmstorp.bloggagratis.se

 
Annica

Annica

22 februari 2010 18:04

Åh ridhus! Skittrött på snön!!!!!!!!!!!!!!

http://www.ryegates.se

 
Anna

Anna

23 februari 2010 09:32

Japp, jag också

http://molleomusse.bloggagratis.se

 
Sarah, Ior, Pippi

Sarah, Ior, Pippi

24 februari 2010 19:18

Hmm, det är klart jag kan blogga i efterhand, har ju oftast bara dator på helgen... ;)
Kram

http://www.flatcoated.dinstudio.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av molleomusse - 18 augusti 2012 17:44

Helgens Flatmästerskap fick mej att vakna ur antijaktträningsdvalan. I veckan nu har vi varit ganska flitiga med att träna så vi får se vad det leder till. Hundarna har inte lidit av ett långt avbrott och dom verkar anse att det är skitroligt att häm...

Av molleomusse - 15 januari 2012 20:02

  För ett år sedan     Och ett år senare är han lite större men världens roligaste enligt Molle! Hmmm, snodde korten av dej Emma... ...

Av molleomusse - 15 januari 2012 17:40

Ha,ha han gick snabbt 7,8km(tror jag) igår med Musse och var stel imorse. Johan frågade Musse om han kände nåt i kroppen men det gjorde han inte...Husse är otränad!!! Jag fick höra om promenaden, dom hade mött 3 tjejer med var sin hund och pinsamt no...

Av molleomusse - 14 januari 2012 18:31

Sällskap hade vi i fredags av kusin vitamin.    Molle o jag har blivit frestade att följa med på tävlingshelg i lydnad. Eftersom vi inte gör så mycket annat just nu så känns det skoj med lite hundaktiviteter men tyvärr måste man ju tävla ocks...

Av molleomusse - 11 januari 2012 18:37

Idag har vi börjat träna på allvar igen, alltså med lite mål och mening istället för sporadiska tillfällen som det blivit senaste tiden. Började med en enkel höger, vänster, ut. Väldigt basic men ack så nyttigt inte minst för mej själv. Gör man det...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se